Previous photo
Next photo
Close

                                       

GRATIS medlemskab

Velkommen til vores hjemmeside

Formålet med denne hjemmeside er at skabe kontakt mellem mennesker, som ønsker at bytte helårs eller fritidsbolig med hinanden i ferien.

Som medlem kan du bytte dit helårshus, sommerhus eller golfhus, din ferielejlighed eller skihytte med andre familier i hele verden, hvor som helst og lige så ofte du vil. 

Boligbytte giver én mulighed for selv at holde ferie et nyt sted. Det eneste det koster er transporten frem og tilbage fra feriestedet.

Klik på et land, et område og et hus, send en forespørgsel på e-mail – og så er du måske allerede på vej på ferie. Ved at holde ferie i en anden families helårs eller fritidsbolig har du mulighed for at leve, som om du var hjemme og samtidig komme i tæt kontakt med den familie, du bytter med.

Vores hjemmeside er baseret på, at medlemmer selv tager kontakt til hinanden via e-mail, og aftaler om man er interesseret i et bytte. Længden af ferien – week-ends, uger eller måneder – aftaler parterne også selv indbyrdes. Hjemmesiden stiller en kontrakt til rådighed, som kan benyttes, når vilkårene for et boligbytte skal aftales.

For at gøre det nemt for dig, kan du som medlem jævnligt få tilsendt en personlig mail med de nyeste helårs samt ferieboliger, som passer til netop dine ønsker. Tilmeld dig email service her.

Vi tilbyder dig en brugervenlig, gennemtænkt og let overskuelig hjemmeside, som løbende vil blive opdateret og udviklet. Klik her for mere information.

Vi håber, at du får stor glæde af siden. God fornøjelse!

Med venlig hilsen
Susanne Lundgaard & Jørgen Højrup Jensen
Danmark

Gratis medlemskab. Du skal bare tilmelde dig her sign up  og tilføje nogle billeder af din feriebolig.

 

 

Tilmeld dig nu !

P3050347_lille